Ez az 5 dolog buktatja le: a párod nárcisztikus

A nárcisztikus emberek általában saját maguk is boldogtalanok - ezért van szükségük egy áldozatra, akit magukkal ránthatnak a szakadékba.

Ők azok, akiknek sikerül mindig az áldozatot hibáztatniuk egy kapcsolatban - velük minden egyes perc mérgező lehet. Feltehetően ismerős a történet: egy lány, nevezzük Anitának mindent igyekezett minden pillanatban megtenni, hogy szerelme kedvében járjon, ám sorra kapta a dühös szemrehányásokat. Így - bár egy romantikus estét tervezett a párjával - veszekedéssel és sírással ért véget a napja. A lány ráadásul ismét magában kezdett el kételkedni: talán tényleg nem volt elég figyelmes, talán tényleg félreérthető volt, talán tényleg ő szúrt el mindent?

Nos, a nárcisztikusok áldozatainak kész szenvedés az élete, ráadásul többségük tényleg magát hibáztatja mindezért. Pedig az ember akár még sajnálhatná is a nárcisztikusokat, hisz úk maguk is tudják, az életük boldogtalan, a mindennapjaik nyomorultak. Csak akkor érzik magukat jól, ha tapsot, elismerést kapnak, és ha egy másik embert is magukkal ránthatnak a szenvedéseikbe. Ideig-óráig magukhoz édesgetik a szerelmüket, udvarolnak, hízelegnek, majd váratlanul megalázzák, és magukra hagyják őket. Ráadásul mindezt úgy, hogy a másik érezze magát bűnösnek.

Az ilyen emberek azonban már az első napokban leleplezik magukat - ez az 5 legbiztosabb jele, az udvarlód nárcisztikus!

Íme az 5 legbiztosabb jel: a párod nárcisztikus
  • jelek nácizmus kapcsolat
  • jelek nácizmus kapcsolat
  • jelek nácizmus kapcsolat
  • jelek nácizmus kapcsolat
  • jelek nácizmus kapcsolat

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra