A menyasszony ruháját használta szalvétának a kislány az esküvőn - Videó

"Amikor nem találsz szalvétát, ezért a menyasszony ruháját használod" - olvasható a videóban, amelyen jól látszik, a kislány a koszos száját az ara hófehér ruhájába törli.

Szerencsére az ifjú feleség humorral veszi az akciót, vagy csak számít arra, hogy kamerák figyelik minden lépését: hangosan nevet. "Ne ajánljuk, hogy a gyerekeknek szánt csirkefalatkákhoz és sült krumplihoz ketchupot tálaljanak... vagy egyszerűen ne hívjanak gyerekeket" - olvasható a videóban, aminek máris milliós nézettsége van.

@thefoxsaystwins Do not recommend serving ketchup with the chicken nuggets and fries for the kiddie meal…or just don’t invite kids #bridefail #imsoembarrassed #weddingwhoops #rehersaldinner #kidfreewedding #kidsaremessy ♬ dumb dumb - sped up - mazie

Persze, néhányan olyanok is akadnak, akik szerint ez egyáltalán nem vicces. "Régebben nem értettem, amikor az emberek azt mondták, hogy nem lesznek gyerekek az esküvőjükön, de azt hiszem, most már értem" - írta az egyikük, és többen is jelezték, átgondolják, hívjanak-e gyerekeket életük legszebb napjára.

Sokaknak pedig a kislány anyja szúrja a szemét, hiszen láthatóan ő is csak nevet, ahelyett, hogy megdorgálta volna a gyermekét.

Címlapfotó: TikTok/thefoxsaystwins

24 óra