Te is készülsz már az őszi estékre?

Bár még van hátra pár hét a nyárból, sőt, ha lehet hinni a meteorológusoknak, akkor még néhány kánikulai nap is vár ránk, azért gondolatban már sokan szeptemberben járnak. Ha mások nem, hát az iskoláskorú gyermekek szülei már biztosan agyalnak azon, hogy mit hogyan alakítsanak át, hogy a gyermeknek kényelmes tanulósarka legyen. (X)

Ez pedig sok emberben meghozza a kedvet ahhoz, hogy pár dolgot átalakítson az otthonában. Egy-egy bútor lecserélése, áthelyezése nem von maga után akkora felfordulást, így ha mondjuk kiválasztottad már a Prémium bútoráruház komódjai és szekrényei közül az ideális darabot, akkor akár egy esős nyári napon véghez tudod vinni a változtatásokat!

Szekrényből és komódból soha nem elég!

Persze az otthonod mérete nyilvánvalóan határt szab, de fontos, hogy mindennek meglegyen a megfelelő tárolóhelye. Ha ugyanis akár csak eggyel kevesebb szekrény vagy komód is hiányzik a háztartásból, az előbb vagy utóbb rumlit fog előidézni. Inkább előbb. Hiszen bizonyos dolgoknak nem lesz meg a helye, vagyis vagy egy másik szekrény vagy komód rendje fog felbomlani, vagy néhány holmi folyton szanaszét kering majd a lakásban vagy a házban.

Kevés annál bosszantóbb dolog van, mint amikor egy kupac törölközőt nem tudsz hova tenni, vagy a meglévő komód tetején folyamatosan halmozódnak a ruhák, a könyvek vagy épp az iratok. Így ha valóban rendet szeretnél magad körül, akkor nézz szét, és kritikus szemmel vizsgáld meg a tárolási helyeket: vajon mindennek megvan a helye, vagy jól jönne egy-egy komód vagy szekrény?

Ritka az az otthon, ahol erre a kérdésre nemmel felelnek, így most már csak azt kell megálmodni, milyen bútordarabra vágysz.

Válassz okosan!

Ha megvan, hogy hova szeretnéd az új bútort, akkor már csupán néhány paramétert kell meghatároznod:

- Milyen színben és anyagban gondolkozol? A Prémium bútoráruház kínálatában a természetes színektől kezdve egészen az extrém árnyalatokig mindent megtalálsz.
- A méret is fontos, így tudnod kell, hova kerül az új bútor, és meg kell győzödnöd arról, hogy oda biztosan befér majd.
- A kialakítást se bízd a véletlenre, döntsd el, hogy fiókos vagy polcos változatot, magas szekrényt, szekrénysort vagy üveges szekrényt, esetleg tálalószekrényt képzeltél el.

Ha ezekre tudod a választ, akkor biztosan gyorsan ki fogod tudni választani az ideális terméket a fent említett webáruház változatos kínálatából.

prémium bútor szekrény pakolás

Már csak néhány dekorációs kellékre lesz szükséged!

A komód és a szekrény egyaránt igényel egy-két dekorelemet. Előbbire akár egy-egy festmény vagy illusztráció is felállítható, utóbbira inkább a kisebb méretű díszek lesznek az ideálisak. Az őszi estéken pazar és otthonos látványt nyújt majd a komódon néhány ízlésesen elhelyezett mécses vagy gyertya, esetleg dekorvilágítás.

Ami azonban a legfontosabb, a család felé is kommunikáld az új bútordarab funkcióját, hogy aztán nehogy újra a nem kívánt halmok és kupacok gyülekezzenek!

24 óra