Lúzer: egy kajafotó buktatta le a hűtlen srácot - 4 dolgot is kiszúrt rajta a csaja

Egy rosszul sikerült szelfi sok dolgot tönkretehet, ennek a fiatal lánynak a kapcsolatát egy kajaszelfi vágta taccsra. De még hogy...

Ismét egy nem mindennapi történetet járja körbe a világot, egy fiatal lány a Tik-Tok oldalára töltötte fel azt a videót, ami a szerelmi életére méretes csapást mért. Ráadásul végzeteset. Ha egy kívülálló egy ilyen felvételt kap a párjától, valószínűleg egy másodpercre pillant csak rá. De más a helyzet, ha a párod küldi azt - a féltékenység és gyanakvás ugyanis segít megtallni a beszédes részleteket.

Már több millióan látták a fiatal amerikai lány videóját a megosztón, amelyet a gyengébbek kevéért Kayla feliratokkal is ellátott. Az udvarlója feltehetően még csak a beetetési szakaszban járt, ami a kapcsolatukat illeti és ezt akár szó szerint is érthetjük, hiszen büszkén mutatta meg, milyen házias és gondos - a tűzhelyen készülő ebédről küldött rövid felvételt a szíve választottjának.

Kayla nem is egy, egyenesen 4 oda nem illő dolgot szúrt ki a felvételen - lebuktatta a hűtlen srácot, akin azóta is röhög a net!

Te is látod, mi a gond? Mind a 4-et? - Csúnyán lebukott ez a srác
  • Kayla Paeth
  • Kayla szelfije
  • Kayla lebuktatás
  • Kayla Paeth

Címlapfotó: Instagram/kayla_paeth-TikTok/kayla_paeth

24 óra