Kis dolog, de annál fontosabb: ezért érdemes jól kiválasztani a szappanadagolót

Valószínűleg a szappanadagoló lesz az utolsó olyan fürdőszobai kiegészítő, amelynek a dizájnjára, típusára nagy figyelmet fordítunk, pedig sok-sok kellemetlen, bosszús perctől kímélhetjük meg magunkat, ha ezt is nagy körültekintéssel választjuk ki. Ma már nagyon sokféle modell kapható, ezért végigvesszük, milyen szempontok alapján döntsünk. (x)

Szappan vagy szappanadagoló?

Sokan még ma is a hagyományos szappant részesítik előnyben, ha kézmosásról van szó, de a folyékony szappan sokkal higiénikusabb és modernebb megoldás, főleg, ha középületek mosdóiba keresünk kézmosó szert.

A Homelux szappanadagolói közül is választhatunk, itt kisebb és nagyobb méretben is megtaláljuk ezt a fürdőszobai kiegészítőt. Ha tehát valaki a szállodájába, éttermébe vagy egyéb, sűrűn látogatott helyre szeretne szappanadagolót felszerelni a kézmosáshoz, az megtalálja itt a megfelelő modellt.

Érdemes beruházni egy tartós darabra, hiszen igazán esztétikus látvány egy szép formájú adagoló, ami könnyebben tisztán tartható, mint egy boltban vásárolt, műanyag flakonos változat.

Mi alapján válasszunk szappanadagolót?

Azt hinnénk, egyszerű a dolgunk, amíg szét nem nézünk egy olyan lakberendezési webáruházban, mint a Homelux, ahol bőséges a kínálat: a szín, a forma, az anyag, de még a méret és a szappan típusa is befolyásolhatja a döntésünket.

Alapvetően - ha kisebb űrtartalommal rendelkező modellt keresünk fürdőszobánkba - a műanyag és a rozsdamentes acél közül választhatunk. Ez utóbbi sokkal tartósabb, esztétikusabb is, könnyebben takarítható. Válassz a helyiséghez színben illeszkedőt, ma már nemcsak fémes kivitel kapható, hanem fekete vagy fehér is.

szappan vagy folyékony szappan adagoló

Az sem mindegy, hogy sima, álló vagy falra szerelhető verziót szeretnénk, ez utóbbi kevesebb helyet foglal, és kevésbé balesetveszélyes. A gyerekek ugyanis könnyen leverhetik a szappanadagolót a mosdókagyló széléről, miközben nyomogatják a pumpáját.

Érdemes ezért megfontolni a szenzoros változat beszerzését inkább, ha kisgyerekek is vannak a háztartásban, hiszen számukra is kényelmesebb ennek a típusnak a használata. Csak alá kell tenniük a kis kezüket, és anélkül, hogy bármihez is hozzáérnének, a szappan automatikusan kifolyik az adagolóból.

A szállodákban, éttermekben gyakori, hogy nem folyékony szappant, hanem habszappant kínálnak a kézmosáshoz a vendégeknek. Ez egy igazán költséghatékony megoldás, ehhez is megfelelően kell kiválasztani az adagolót.

Egyéb fontos kiegészítők

A szappanadagoló mellett számos apró kiegészítő van még, aminek a dizájnja meghatározó lehet anélkül, hogy tudnánk róla. Érdemes egységes összképet kialakítani a fürdőszobában, ennek megfelelően válasszuk ki a kisebb kellékeket.

Célszerű egy helyről beszerezni mindent, így nem érhet csalódás, és oda tudunk figyelni a színek, anyagok összhangjára is. A Homelux webáruházban kapható Leziter termékek igen jó minőségűek és esztétikusak is, így bátran lehet ezt a termékcsaládot választani a fürdőszobai kiegészítők tekintetében.

24 óra