Belezombult a telefonjába az apa: amit a 8 hónapos kislánya közben tett, tízmilliókat ríkat meg - Videó

A bébikomppal közlekedő apró gyerkőc kihasználta, hogy az édesapjának fogalma sincs épp a viágról, és simán elemelte az asztalról a méretes pohár jegeskávét.

Harlow az itallal a kezében végül kigurult apja látkóköréből, majd elkezdte alaposan megvizsgálni a zsákmányt. Még néhány kortyot ivott is belőle, igaz, a jelek szerint egyáltalán nem ízlett neki. Így nem csoda, hogy a pohár és a tartalma végül a gyönyörű, csontszínű szőnyegen végezte. Ez volt az a pont, amikor az apuka is megérkezett a valóságba, a leeső pohár zaja elegendőnek bizonyult ehhez. 

"Ó, Istenem!" - mondogatja többször is, majd a baleset helyszínéről eltolja a gyermekét, majd a karjaiba veszi. Ezt követpen hívta a párját!

@kaylieburchardt dads when they say theyll get up with the baby in the morning so you can sleep in 😮‍💨 #fyp #fypシ #coffeetok #babytok #dadsoftiktok #funnyvideos #whoops #funny #dailylaugh #dailylaughs #shein #hellobaby #dad #dadlife #grwm ♬ original sound - KaylieBurchardt

"Éppen hazafelé tartottam, amikor Colby felhívott, és azt mondta: "Ne aggódj emiatt, de azt hiszem, szükségünk van egy új szőnyegre" - emlékezett a történtekre a nő, aki azt sem titkolta: az volt az első gondolata, hogy vagy a kutya, vagy a kislánya lett "beteg". Miután hazaért, akkor jutott az eszébe, hogy az eseményeket rögzíthette a biztonsági kamerájuk. Miután letöltötték, 20 percig nevettek rajta.

De nem csak ők: több mint 60 milliós megtekintésnél jár a felvétel a TikTok-on.

Címlapfotó: TikTok/KaylieBurchardt

24 óra