A papa meghalt, a nagyi gyászol: az unoka ötlete mindent megváltoztatott - Videó

Ally azt találta ki, hogy a nagyival kimennek egy menhelyre és keresnek neki egy kutyust, aki hűséges társa lesz az életben.

Július végén jött el az idő:: Ally és a bátyja, Zach két órát autóztak a menhelyig a nagyival. Ott egy bújós keverék, Lina már várt rájuk. "A nagypapám múlt héten hunyt el, ezért elvittük a nagyit, hogy szerezzünk neki egy kutyát" - írta Ally a szívhez szóló TikTok videója alá, amelyben a nagyi és a kutyus első találkozását örökítette meg. Rögtön látszott, mekkora a szerelem közöttük.

Nem kellett sok idő: a kutyus ment oda a gyászoló özvegyhez és megnyalta a tenyerét, majd az arcát is. 

@allykate120 the end makes me so happy #fypシ #fyp #foryoupage #foryou #adopt #dog #dogsoftiktok #shelter #dogs #wholesome ♬ These Memories - Hollow Coves

"Amikor aláírtuk a papírokat, Luna mosolygott. Ennél édesebb nem is lehetett volna" - folytatta az unoka, aki azt is elmondta, hazafelé azért történt egy kis malőr. Mivel a kutyus nem volt hozzászokva az autózáshoz, egy picit felkavarodott a gyomra. De a nagyi csak nevetett ezen. "Mindent feltakarítottunk, és Luna a nagymamám ölében feküdt a hazafelé vezető út hátralévő részében" - mondta a Newsweeknek az unoka. Bár férje halálán a nagyi még nem tette túl magát, de új társa a család szerint nagyon sokat segít neki.

"Ébren tartja a nagymamámat és mozgásban, ami nagyon jó" - így az unoka.

Címlapfotó: TikTok/allykate120

24 óra