Brutális bosszú: 200 vendég előtt leplezte le hűtlen menyasszonyát a 64 éves bankár - Videó

Vírusként terjed a felvétel: egy 64 éves olasz bankár az esküvői "bemelegítésükön" leplezte le hűtlen menyasszonyát, az ismert politikai tanácsadót.

A 64 éves Massimo Segre egy sikeres olasz bankár. Nemrég egy Torino-i villában tartotta menyasszonyával, a 47 éves Cristina Seymandival az esküvőjük bemelegítő estjét, ami most világhírűvé teszi őket. A nagy napra októberben került volna sor - ám a 64 éves férfi az ünnepségen most nemet mondott az egészre. Beszédében egész egyszerűen csalónak nevezte a párját - a videó Olaszországban mindenütt téma. 

De mit is láthatunk és hallhatunk pontosan? 

A felvételen Massimo Segre és menyasszonya, Cristina Seymandi látható egy DJ-pult mögött. A nő egy csokor virágot tart a kezében, a férfi pedig beszédbe kezd. Mindenki feszülten hallgatja. A férfi először megköszöni a vendégeknek, hogy eljöttek, majd azt is hozzátezsi, egy picit izgatott. Aztán hamar kiderül, miért. "Mindig is úgy gondoltam, hogy szeretni valakit annyit tesz, mint a jólétét kívánni. Még a sajátodnál is jobbat. Ezért adom meg Christinának a szabadságot, hogy szeressen - különösen egy ismert ügyvédet" - dobja le az atomot a bankár.

A nő az "ügyvédjével" közös nyaralásra mehetne most Mykonosra - mondja a férfi, utava arra, konkrétumok is vannak a birtokában. Majd határozottan kijelenti, a kapcsolatuk "még ma este" végetér.  A munkakapcsolatukkal kapcsolatban ugyanakkor a kapukat nyitva hagyta, sajtóhírek szerint azonban a menyasszony jogi lépéseket tervez. A videó felrobbantja a netet, a 64 éves bankár rengeteg bátorítást kap és állítólag máris akadnak olyan nők, akik szemet vetetettek rá.

Hiába: látszólag a pénzére tényleg tud vigyázni.

Címlapfotó: Youtube/CronacaQuitorino

24 óra