Trollok céltáblái: meglátta az arcátültetett fiút a hírekben és azonnal beleszeretett - Fotók

Az ápolónő a hírek közt látta meg a srác történetét, majd megkereste őt az Instagramon és beszélgetni kezdtek. Azóta elválaszthatatlanok.

A JamPress híre szerint ugyanakkor a kapcsolatuknak megvannak a maga kihívásai, például az, hogy az emberek folyamatosan megbámulják őket az utcán, vagy durva megjegyzéseket tesznek rájuk. "Az első telefonhívásunktól kezdve Joe különleges volt számomra" - mondta Jessica, aki azt is elmondta: a kutyáik rögtön közös témát szolgáltattak, ami a bezsélgetéseket illeti. "Minden nap beszéltünk telefonon, az elején nagy volt a távolság számunkra - én Ohioban, ő pedig New Jerseyben lakott" - így az ápolónő, aki szerint az első találkozásuk mindent megváltoztatott: 

"Az első alkalommal, amikor megöleltem, beleszerettem" - mondja.

Fotó: Profimedia/RedDot

"Ő egy kedves, kedves és gondoskodó ember, aki tudja, mit akar, és amit mi akarunk, az egybeesik. Joe számomra minden lehetőséget kipipál" - utalt kapcsolatuk tökéletességére Jessica. Azt sem hallgatta el, nem csak az interneten, az életben is sokan bántják és támadják őket. "Az emberek azt mondják, hogy aranyásó vagyok, a figyelemre vágyom, és hamisnak neveznek" - mondja a nő, aki jó embernek tartja magát.

Címlapfotó és fotó: Profimedia/RedDot

24 óra