Sokkoló képek: egy kempingben él 5 gyerekével a férjével szakító Hollywood-i színésznő - Fotó

Nemrég keltek szárnyra a pletykák, Beverly Hills 90210 sztárja és férje szakítottak, a színésznőt azóta egy olcsó motelben látták a gyerekeivel, most meg egy lakóautóban tengődnek.

Tizenhét év házasság és öt gyermek után szakíthatott az egykori szexszimbólummal, Tori Spellinggel a férje, a híres kanadis színész és tévés, Dean McDermott. A hír hetek óta körbejárja a világot, ám egyelőre hivatalosan nem sokat lehet tudni róla. Csak pletyka szinten bukkant fel a bulvárlapokban, azóta meg természetesen gyakorlatilag lázasan dolgozik a sajtó, hogy konrkétumokkal szolgáljon a rejtélyes ügyben. Talán azért is ilyen nagy az érdeklődés, mert a pár öt gyermeket nevelt együtt.

17 éve házas Tori Spelling és Dean Mcermott:

Fotó: Profimedia/RedDot 

Ami biztos: nemrég a Page Six arról számolt be, hogy a színésznő egy olcsó motelbe költözött Los Angelesben az öt gyermekükkel, a 16 éves Liammel, a 15 éves Stellával, a 11 éves Hattie-vel, a 10 éves Finnel és a 6 éves Beau-val. Torit le is fotózták, ahogy elhagyja a szállásukat, ahol alig 100 dollárért, azaz körülbelül 37 ezer forintért lehet szobát bérelni egy éjszakára. A gyerekeivel, bőröndöket cipelve is feltűnt ott, amiből már szinte egyértelművé vált, a férje kitette őket a luxusotthonukból. Tori egy 60 milliárdos villában nőtt fel az apjának köszönhetően, ezért is megdöbbentő az újabb fordulat:

A színésznőt egy lakóautóban fényképezték le a gyerekeivel. Nomád életet élnek...

SOKKOLÓ KÉPEK: öt gyerekével él nomád életet a Hollywood-i színésznő
  • Tori Spelling szakítás gyerekek
  • Tori Spelling szakítás gyerekek
  • Tori Spelling szakítás gyerekek
  • Tori Spelling szakítás gyerekek

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra