30 évet is letagadhat a bikinis nagyi: 65 lesz, akcióhőst szedett fel - Fotók

Fiatal lányként is modellkedett már, karrierje csúcsa azonban túl a hatvanon jött el. Nemsokára a 65-öt tölti majd, nemrég egy Hollywood-i sztár szedett fel. 

Fiatal lányként is imádta a szakma, gyönyörű arcának és testének köszönhetően számos kampányban dolgozhatott modellként, fotói megjelentek katalógusokban, a férfiak lesték a kegyeit. Túl a harmincon már kétgyermekes anyaként jött rá, milyen fontos is lehet a sport és az egészséges életmód az ember számára. A nagy életmódváltás pedig meg is hozta az eredményét. Leslie Carleton néhány éve történelmet is írt, jelentkezett az egyik legpatinánsabb lap, a Sport Illustrated bikinis versenyére, és világhírű lett.

A bikinis nagyi ugyanis minimum 30 évet tagadhat le!

via GIPHY

A fiai már 46 és 48 évesek, de sokan azt hiszik, ha látják őket együtt, hogy testvérek. Sőt, az unokái az ő gyerekei. Leslie néhány éve azt mondta, most sokkal egészségesebb és jobb formában is van, mint húsz évvel ezelőtt, és ő maga sem hitte, hogy ötven felett is ilyen jól néz majd ki bikiniben. A rajongóinak már régen elárulta a titkát: rendszeresen mozog, egészségesen táplálkozik, sokszor eszik, de csak keveset. "Nem árt, ha naponta legalább 8 órát alszik az ember, és nagyon sok folyadékot kell fogyasztanunk" - így ő.

A képeitől a fiatal srácok is megvadulnak, a szíve viszont egy szintén 64 éves akcióhősért dobog néhány éve...

FOTÓK: megőrülnek a pasik a bikinis nagyiért - A szíve azonban foglalt
  • Leslie Carleton
  • Leslie Carleton
  • Leslie Carleton
  • Leslie Carleton
  • Leslie Carleton

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra