Elzavarta a menyasszony húgának pasiját az esküvői fotós a képről: zseniális az oka - Videó

A TikTok-csatornáján tette világossá a fotós, mit is jelent a módszere és hogyan működik.

Lowndes egyre gyakrabban filmezi magát fotózás közben, azaz egy a feje felé rögzített kamerával veszi fel, hogyan dolgozik. Az egyik legfrissebb videójából derült ki a turpisság, amit mindig bevet az esküvőkön. A felvételen az látszik, hogy egy családi csoportképet készít: a menyasszony és a vőlegény mellett a szülők, a testvérek és testvérek párjai is láthatók. Aztán Lowndes váratlanul megkér egy férfit, jöjjön ki a képből. "Csak a biztonság kedvéért" - kommentálja a döntését.

Mint kiderült, a menyasszony barátjának húga volt az, később elárulta, miért volt erre szükség!

@adamlowndesphotography How to remove the sisters partner from the wedding portrait line up. Just call it what it is! #moddershalloaks #moddershalloaksspa #moddershall #wedding #weddingday #weddingvlog #weddingbts ♬ Au Revoir - Sweet After Tears

"Tapasztalatból megtanultam, hogy gyakran fontos, hogy a testvérek partnerei nélkül készítsünk esküvői családi fotót, akár házasok, akár eljegyzettek, akár csak randiznak" - mondja Adam Lowndes a Newsweeknek. Az is kiderült, miért. Egyszer ugyanis nagyon hálásak voltak neki már ezért. "A menyasszony megköszönte nekem, mert az egyik testvére másnap szakított a barátnőjével" - emlékezett vissza a brit.

A kommentek közt nagyon sokan szmolnak be hasonló tapasztalatról és azt mondják, bárcsak ez a fotós készítette volna az ő képeiket is. 

Címlapfotó: Instagram/adamlowndesphotography

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra