Kinyitotta a születésnapi borítékát a nő: amikor meglátta, mi van benne, sokkot kapott

Bedobta a többi ajándék közé, és a bulira koncentrált, aztán amikor a családja körében kinyitotta, nem hitt a szemének.

Barátok és családja köszöntötte az ausztrál nőt a hétvégén, hatalmas bulit szerveztek neki a szüleétsnapjára. Természetesen senki nem érkezett üres kézzel, de neki elsősorban az volt az ajándék, hogy a szerettei körében lehet. Így mindent, amit hozta, bedobott a lakásba egy csendes helyre. Aztán este, amikor véget ért a banzák, a családja körében nézegette meg az ajándékait. Amikor az egyik borítékot kinyitotta, majdnem megállt a szíve. Egy nyertes lottószelvény volt benne, amit szombaton húztak ki: 2,58 millió ausztrál dollárról, azaz 608 millió forintról szólt.

Fotó: 123rf.com/illusztráció

"Nem tudom abbahagyni a szelvény nézegetését. Hihetetlen" - ujjongott a szerencsés hölgy a The Lott nevű ausztrál lottótársaságnak nyilatkozva. "Azt hiszem, körülbelül ötször is beolvastam a szelvényt. Nem voltam biztos benne, hogy száz százalékig valódi" - vallotta be és azt is hozzátette: az apósától kapta ajándékba. "Azonnal szóltam az apósoméknak, akik azt hitték, hogy átverjük őket" - írta le a különös pillanatot.

"Ez annyira szürreális. Micsoda nagyszerű születésnapi ajándék!"

- mosolygott, majd azt is elárulta: házvásárlásra költenek először, ezzel egy olyan álmuk valósul meg, amire nem sok esély volt korábban. A maradék pénzből pedig a családjuknak szeretnének adni, hogy ők is részesüljenek belőle.

Címlapfotó: 123rf.com/illusztráció

24 óra