Szüleivel akart ülni a gyerek a repülőn: ezt a nőt ünneplik, amiért nem cserélt vele - Fotók

De miért dicsérik ennyien Sabra döntését? Nos, a különös videóban a lány, aki egyébként egy Seattle-ből Párizsba tartó járaton ült, elmagyarázta a döntését.

A kommentek között határozottan kijelenti a lány magáról, nem tartja magát szörnyű embernek. Véleménye szerint a gyerek meg legalább 13 éves volt. "Különben is, végül is találtak megoldást" - magyarázza a kialakult helyzet kapcsán Sabra. A többség pedig igazat ad nekik. Vannak, akik szerint a szülők hibája az egész, rosszul tervezték meg a 13 órás repülőútjukat. De a lány megvédte őket, hiszen a tudomása szerint nem erről van szó.

@lifewithdrsabra

That’s a no from me dawg 🤣 would you have given up your seat? Also they ended up finding a solution so no, i am not a terrible human being. Also the child was like 13.

♬ original sound - Sunshynelove21

Sabra elmondta, életében először kapott első osztályra helyet, áttették a helyhiány miatt. Ráadásul a legnépszerűbb, első sorban kapott helyet. Ha cserélt volna, akkor az uotlsó sorba kerül. Ezért utasította vissza a stewardess kérését. "Barátságosan közöltem, hogy inkább megtartanám a választott ülésemet, és ő nem ragaszkodott hozzá. Ezután gyorsan találtak egy másik megoldást" - mondta Sabra a Buzzfeednek, hozzátette: látszólag a légitársaság hibázott a család esetében.

"Lehetsz kedves és empatikus, és mégis dönthetsz úgy, hogy nem áldozod fel a saját élményeidet és kényelmedet valaki máséért" - összegzett.

Címlapfotó: TikTok/lifewithdrsabra

24 óra