Amikor a násznép meglátta, mi történt a gyűrűhordó kisfiúval, szem nem maradt szárazon - Videó

A tökéletes terv megbicsaklott: épp akkor, amikor az  apró gyűrűhordó, Seijun következett volna a forgatókönyv szerint, az addig türelmesen várakozü fiúcska bealudt.

Ennek ellenére a ceremónia folytatódhatott, hiszen a srác kocsija egy távirányítós elektromos műszer volt, ami így el is jutott az ifjú párhoz a templomi sorok közt. De Seijun csak fizikálisan volt jelen ebben a felemelő pillanatban, és bár a szülei elég bizonytalan pályán haladtak a járművel, ami így zötykölődött is, de a gyermekük így sem kelt fel. Sőt, meg sem mozdult.

"Emlékezetes esküvő volt mindannyiunk számára. A fiam tette még pazarabbá az eseményt" - mondta a srác apja a Yahoo Newsnak, míg az anyukája mást hiányolt: "Seijunnak mosolyognia és integetnie kellett volna a nagy pillanatban, de ehelyett szundikált. Nagyon vicces volt". A kommentelők gyakorlatilag sziporkáznak a neten terjedő felvételek alatt. "Nem kapott elég pénzt ahhoz, hogy ébren maradjon" - írta az egyikük, míg a menyasszony szerint nem szabad inni vezetés előtt.

Címlapfotó: Facebook/Yellah Toribio Veluya

24 óra