Borzalom az edzőteremben: 210 kilóval guggolt, majd meghalt a 33 éves testépítő - Fotók

Tragikus balesetben, az edzőzetemben hunyt el a fiatal sportoló.

A sportvilág Justyn Vicky-t gyászolja. A 33 éves férfi július 15-én, szombaton ment el a Denpasar közelében található Paradise Bali Gymbe, hogy elvégezze a szokásos edzését. A személyi edzőként és táplálkozási tanácsadóként is dolgozó indonéz férfi aznap 210 kilóval guggolt. Amikor azonban leereszkedett, elvesztette az egynesúlyát és a földre zuhant. A több mázsás súly a nyakára esett és előre nyomta a fejét. Erről a The Sun egy videófelvételre hivatkozva ír.

A testépítőt törött nyakkal és létfontosségú idegsérülésekkel vitték kórházba, s sebészek minden erőfeszítése ellenére az életmentő műtét után azonban elhunyt. Rokonok és barátok gyászolják az indonéz sportolót. Gede Sutarya, Vicky egyik ismerőse így nyilatkozott: "Justyn jó ember volt, udvarias és társaságkedvelő. Az edzőteremben azt tanácsolta a barátainak, hogy legyenek óvatosak, és ne lépjék túl az erejüket edzés közben. Nyugodjon békében."

A férfi utolsó bejegyzése alatt a rajongói is gyászolnak. "Viszlát drága barátom. Köszönöm, hogy megosztottad a tudásodat" - írta egy megtört követő.

Címlapdotó: Instagram/justynvickybali_island

24 óra