Halott nagyijáról talált képet a Google Utcaképen a férfi - Fotó

Az időutazás funkció szívszorító pillanatokat is okozhat a jelek szerint ami a techóriás programját illeti.

Amikor az angliai Liverpoolból származó Mike Doyle rákattintott a Google Street View időutazás funkciójára, nem igazán számított rá, hogy olyan dolgot lát majd, ami miatt azonnal összeszorul a szíve. A “lelet” nem csak őt, hanem a közösségi oldalának követőit is mélyen megérintette: a Google autója a nagyszüleiről készített képet - három évvel a nagymamája halála előtt. "A nagyapám ma is él, 90 évesen, és boldog lesz, amikor ezt megmutatom neki" - írta a fotójához a férfi.

Fotó: Twitter/MikeDeylay

"A nagymamám 2015-ben hunyt el. Annál szebb tehát, hogy a Google Térkép nemrég hozzáadott egy olyan funkciót, amellyel régi utcaképeket lehet megtekinteni - mint például ezt, amelyen 2012-ben a nagyapámmal sétált. A nagyapám még ma is él, 90 évesen, és nagyon fog örülni, amikor megmutatom neki ezt" - olvasható a férfi teljes bejegyzésében. Persze, azonnal százak akadtak, akik szintén kipróbálták ez, és volt olyan, aki hasonló tapasztalattal tért vissza.

"Köszönöm, hogy ezt közzétette, most gépeltem be a régi címemet, és ott van apukám a ház előtt egy létrán, majdnem 8 éve vesztettem el, és ez feldobta a napomat!" - írta egy kommentelő.

Címlapfotó: Twitter/mikedayley

Forrás: LivepoolEcho

24 óra