Győzött a vágy: ebben az 5 filmben tényleg szexeltek a szereplők - Fotók

Vannak helyzetek, amikor a forgatókönyv is megkívánja, de van, amikor a szereplők nem tudnak parancsolni a vágyaiknak. Most azokat a filmeket mutatjuk be, amelyekben a főszereplők nem csak eljátszották a pikáns jeleneteket.

Ha egy film a forgatókönyv szerint szexjelenetet is tartalmaz, az nem jelent különösebb felkészülést a színészek számára: ma már trükkökkel bármit meg lehet valósítani, hogy a néző azt gondolja, amit lát, az valóban testiség... De mi van, ha a színészeken eluralkodik a vágy? Nos, számos ilyen helyzet akadt már, nem csak Hollywood-ban és megkockáztatjuk, lesz is még ilyen, amíg világ a világ. Azt se felejtsük el, hány sztárpár született már a filmeknek köszönhetően. Elég csak Angelina Jolie-ra és Brad Pittre gondolnunk. És bár igaz, ők már nincsenek együtt, de máig a leghíresebbek ilyen tekintetben.

via GIPHY

A noizz.hu korábban összeszedte azt az öt filmet, aminek a forgatásán bizony megtörtént az, ami általában csak a hálószobában, két ember között szokott. Szinte hihetetlen, de az épp az erotikára épülő A szürke 50 árnyalata nincs az említett filmek közt. De akkor mely alkotások azok, amelyekben a főszereplők nem csak a kamerák előtt, hanem ennek köszönhetően a filmvásznon is valóban szexeltek?

Most lerántjuk a leplet ezekről az alkotásokról - íme a lista!

Minden az, aminek látszik - íme az 5 film, amiben tényleg szexeltek!
  • A nimfomániás
  • Intimitás
  • Szerelem
  • A barna nyúl
  • Pola X

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra