Bekopogott a szomszédba ez a fiú, mert nem volt barátja: amit ők tettek, felrobbantja a netet - Videó

Amikor Shayden megtudja, hogy apró gyermeke van a szomszédnak, valósággal kivirul: "Ez nagyszerű! Igazából..., őszintén szólva imádom a kétéveseket. Egyszerűen ők a legaranyosabbak, akiket valaha ismertem" - mondja a srác, majd hozzáteszi: egyszer neki is volt egy kétéves húga.

A férfi végül elbúcsúzik a sráctól, és megígéri neki, ha találkoznak, üdvözli majd. A fiú szomorúan távozik, a videó pedig véget ér - a srác története azonban nem. Ugyanis a párnak támad egy ötlete, hogyan segíthet a fiúnak. Az első felvételüket már 60 millióan látták:

@brennanray Its takes 2 seconds to make someones day, you never know what people are going through until you get a chance to talk to them. This young man is well mannered, kind, and brave. So tiktok can we help shayden make some friends???#fyp #bekind #nobullying #love #kindness #letschangetheworld ♬ original sound - Brennan Ray

"2 másodpercbe telik, hogy valakinek jobbá tedd a napját. Soha nem tudhatod, min mennek keresztül az emberek, amíg nincs lehetőséged beszélgetni velük. Ez a fiatalember jól nevelt, kedves és bátor. Szóval TikTok, segíthetnénk Shaydennek barátokat szerezni?" - tette fel a férfi a kérdést, maj egy újabb videót is megosztott, amin látszik, a fiú visszatért hozzájuk, de már nem mert becsengetni. A pár úgy döntött, az interneten indít gyűjtést a srácnak, hogy új játékokat, ruhákat vegyenek neki, és meglepjék pár vidámparkbelépővel.

Három nap alatt több mint 37 ezer dollár, azaz 13 millió forint jött neki össze!

Fotó: GoFundMe/SpreadingKindnessForShayden


"Erre egyáltalán nem számítottunk. Volt egy célunk, úgy 7000 dollár, és itt vagyunk több mint 36 000 dollárral" - magyarázza Brennan egy utólagos videóban, amiben ő és a párja a háláját fejezi ki a világnak. Azóta az összeg még nőtt is egy picit. A fiú anyja azonban nem fogadta el a pénzt, így egyelőre a pénz a számlán marad, a pár pedig vár, hátha az anyuka meggondolja magát.

@brennanray Thank you all for your generosity and kindness! We expected to see support from our community but we're shocked and amazed by how everyone's shown up for Shayden. Shaydens mom decided to turn off donations, but all funds will stay within the GoFundMe account until they say otherwise. We'll keep you updated along the way. Thank you! #kindnessmatters #bullyingawareness #love #kindness #fyp ♬ original sound - Brennan Ray

Címlapfotó: TikTok/brennanray

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra