Hazaért a kocogásból az anya, elájult, majd meghalt

Egészséges volt, rendszeresen sportolt: amikor kedden a kétgyremekes anya futni indult még semmi nem utalt arra, valami baj lenne vele.

Amber Stokes a családjával az ausztrál Queensland állam déli részén fekvő Sunshine Coaston élt. A 46 éves anyuka egészséges volt és aktív életet élt. Mint ahogy korábban is gyakran, kedden is úgy döntött, elmegy kocogni egyet. Amikor azonban hazaért, bement a szobájába és lefeküdt az ágyra. Élettársa, Andy Kinden később ott talált rá ájultan - írja a Daily Mail a Sunshine Coast Daily című napilapra hivatkozva.

A férfi azonnal riasztotta a mentőszolgálatot, de már nem tudták megmenteni az életét - mondta a férfi, aki összetört. A nő az otthonában halt meg. Ráadásul egyelőre azt sem lehet tudni, mi okozhatta a targédiát.  A nő a Woombye Snakes Football Clubnál dolgozott titkárként, párja, a klub elnöke, kilenc hónapja alkottak egy párt.

Ambernek a korábbi kapcsolatából két gyermeke született, a 17 éves Sienna és a 20 éves Cooped. Barátnője egy internetes oldalon indított gyűjtést a nő temetésére és a család megsegítésére.

Címlapfotó: GoFundMe/Ambers family fund

24 óra