Botrány! Meghalt egy beteg miközben a kórházi nővérrel szexelt

Fegyelmi bizottság elé állították a nőt. A férfi betege az aktus során hunyt el.

Nem mindennapi történet virít a címlapokon világszerte: Penelope Williams 2022 januárjában a wrexhami Spire kórház parkolójában szeretkezett egy dializált betegével. Az ápolónő és a férfi már egy éve ismerték egymást, egy párt is alkottak titokban. Az ominózus napon a férfi az autóban szívrohamot kapott és meghalt. A nőt fegyelmi bizottság elé állították, ott derültek ki a részletek.

Fotó: GoogleMaps

Az eset után a nő telefonon hívta az ismerősét, és kétségbeesetten kért segítséget. Ő mondta a nőnek, hogy hívjon mentőt, de ő érthető okokból ezt nem tette. Így végül az ismerős hívta a segélyhívót. A mentősök a férfit letolt nadrággal találták meg az autó hátsó ülésén. Penelope eleinte azt állította, a férfi a Facebookon írt rá, hogy nem érzi jól magát, ezután találkoztak az autóban, és 45 percig beszélgettek, mielőtt a férfi rosszul lett és meghalt.

Később végül elismerte, hogy egy éven keresztül viszonya volt vele.

Az ápolónőt végül másfél évre eltiltották a szakmája gyakorlásától, mert "intim kapcsolatot létesített egy beteggel, Facebookon keresztül kommunikált egy beteggel, és munkahelyén kívül találkozott egy beteggel".

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

24 óra