36 órával a szülés után posztolt szelfit a 39 éves influenszer: szétszedik a képe miatt - Fotók

Már tavaly ősszel is a trollok céltáblája lett: akkor a kismama képei miatt bántották a neten. A 39 éves nő szülés utáni képe ezen is túltesz. 

Mint ahogyan arról a TWN.hu korábban beszámolt: Danny és a párja, Rich meg volt győződve róla, hogy nekik sajnos nem lehet majd gyermekük. Ezért még őket is meglepetésként érte tavaly májusban a hír, hogy az akkor 38 éves influenszer várnadós. Az ő esetében azonban azért is volt különleges ez a terhesség, mert Danny azon nők egyike, aki a várandósság ellenére sem változtatott az életmódján. Reggeltől-estig edzett, szinte minden nap. És ennek meg is lett az eredménye, ami világhírnevet hozott neki.

via GIPHY

Tavaly szeptemberben a várandós anyuka a The Sun című brit lapnak elmondta, hogy tervei szerint még a szülés előtti napokon is edzőterembe fog járni. "Már elfogadtam a tényt, hogy nem lehet gyerekünk, részben azért, mert féltem, hogy elhízok" - mondja, amikor pedig teherbe esett, bár boldog volt, de a testén bekövetkező változások miatt kezdett el aggódni. Attól félt, hogy "egyik napról a másikra babapocakja lesz". 34 hetes terhesen aztán olyan képet posztolt, ami miatt leesett a világ álla.

Majd a baba érkezése után másfél nappal megmutatta önmagát - kap hideget meleget! 

FOTÓK: Íme a 39 éves influenszer botrányt kavaró képei - Csoda, vagy őrült?
  • 39 éves kismama baba alak
  • 39 éves kismama baba alak
  • 39 éves kismama baba alak
  • 39 éves kismama baba alak
  • 39 éves kismama baba alak

Címlapfotó: Instagram/dannilevyfit

24 óra