Már állni sem tud: megrázó képek a Rém rendes család Kelly Bundy-járól - Fotók

Lassan két éve már, hogy bejelentette: gyógyíthatatlan beteg. A Rém rendes család Kelly Bundy-járól aggasztó képek készültek a néhány hete. 

17 évesen hagyta ott az iskolát, hogy színésznő legyen, a döntését pedig siker koronázta. Igaz, ehhez az is kellett, hogy Christina Applegate-et kiválasszák az Egy rém rendes család szexi fiatal tinilányának főszerepére, Kelly Bundyként pedig 1987 és 1997 között az egész világ megismerte őt. Pláne, hogy a sorozatot azóta is ismétlik. A színésznő karrierjének csúcsa ez az időszak, az utóbbi években a leginkább a magánéletével és a plasztikai műtétjeivel került csak a címlapokra. 2021. augusztusában pedig egy lesújtó hír miatt történt ugyanez!

Gyógythatatlan betegségéről posztolt akkor, a friss hírek szerint a filmezéssel is felhgy.

via GIPHY

A kétezres években sem kerülték el a sikerek a szexi színésznőt: Cameron Diaz oldalán vígjátékban játszhatott, majd a Jóbarátok című sorozatban is többször feltűnt. Rachel húgát, Amyt alakította, amiért Emmy-díjat is kapott. Ezt követően, - bár rendszeresen megtalálták a filmesek egy-eyg ajánlattal - az igazán nagy sikerek elkerülték.  Ami leginkább aggasztotta évek óta a világot: a sok plasztika miatt már nem is hasonlít magára az egykor gyönyörű színésznő. Majd jött a lesújtó bejelentés a gyógyíthatatlan betegségről.

Idén még csak 52 lesz, Christina Applegate friss képei sokkolják a rajongókat. 

Megrázó képek: már állni sem nagyon tud az egykori szexszimbólum - gyógyíthatatlan beteg
  • Christina Applegate betegség
  • Christina Applegate betegség
  • Christina Applegate betegség
  • Christina Applegate betegség

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra