A 9 éve meghalt férjét látta meg egy étteremben a nő: megdöbbentő, mit mond a tulajdonos - Videó

"Milyen régi ez a felvétel? Az első felvételen a néhai férjem és a fia szerepel, aki 2014-ben halt meg?" - írta a videóhoz Lucy, a válasz se váratott sokáig magára.

Az étterem válasza ahelyett, hogy megnyugtatóan tisztázta volna a helyzetet, csak még jobban összezavarta nőt. Ráadásul hatalmas felháborodást vált ki a neten. Az étterem vezetője ugyanis január 16-án határozottan állította, a videó néhány nappal korábban készült csak. "Szia Lucy Watson, sajnálattal halljuk ezt. Ezek a felvételek a múlt héten készültek."

Akkor most kinek van igaza? A nő téved, vagy az étterem ragaszkodik egy szemenszedett hazugsághoz?

"Bosszantott, amikor visszaírták, hogy a múlt héten vették fel. Ez nem lehet" - kelt ki magából a lapnak Lucy, aki sejti, mi történhetett. "Egyszerűen már nem járnak oda olyan sokan. Szerintem különböző videókból válogattak össze valamit. Biztos vagyok benne, hogy ez egy montázs, ez az egyetlen magyarázat, ami eszembe jut" - folytatta a nő.

Fotó: Facebook/Spice Cottage

A kommentelők meg már azt is felvetik, hogy a férje megrendehette a halálát és biztosítási csalást követhetett el. Lucy azonban cáfolja a lehetőséget. Azt állítja, a férje díjnyertes újságíró volt, ismert és azonnal felismerte. "Harry 2014-ben halt meg - ehhez kétség sem férhet. Az utolsó hónapokban súlyos betegen feküdt kórházban. Úgy volt, hogy májátültetést végeznek rajta, de nem sikerült" - magyarázta az özvegy.

Aztán az étterem videójáról egy újabb megdöbbentő hír látott napvilágot!

Rofiqul Islam, az étteremvezető ugyanis határozottan kijelentette, az éttermet ebben a formában csak néhány nappal a videó elkészülte előtt adták át. 2014-ben teljesen másképp nézett ki. "Vannak új asztalaink, és ezek szerepelnek a videóban. Ez egy elég szokatlan helyzet" - ismerte el.

A rejtélyes ügyre egyelőre nincs magyrarázat.

Címlapfotó: Facebook/Spice Cottage

24 óra