Ez a 4 csillagjegy "szexlusta" - a horoszkóp szerint

Összeházasodtatok, de valami nem kerek az ágyban? Vagy még csak most ismerted meg, de máris? Lehet, hogy a párod az alábbi csillagjegyek egyike.

A csillagjegyünk nagyon sok személyiségjegyünket meghatározza és bár a mondás szerint az ellentétek vonzzák egymást, mi ezt azért megkérdőjeleznénk. Mindenesetre a legjobb, ha olyan párt választasz magad mellé, akivel egyezik a habitusotok és az értékrendetek, és az sem baj, ha ugyanolyan gyakran igénylitek a testiséget. Bizony, akadnak olyan csillagjegyek, akik szinte nem is igénylik, vagy - ahogyan a szakértők fogalmaznak - lusták szerelmeskedni.

via GIPHY

Pedig a testiség köztudottan az egyik legszebb dolog a világon. A kapcsolatokban intimitást teremt, és lehetővé teszi, hogy szabad utat engedj a szenvedélyeidnek. A viszont kétségtelen, hogy nem mindenkinek van ugyanolyan igénye a szexre. Míg egyesek alig tudják levenni a kezüket a szerelmükről, mások megelégszenek azzal, hogy hetente vagy akár havonta egyszer alszanak együtt. De vajon mitől függ ez? Természetesen sok tényező játszik benne szerepet, beleértve az asztrológiát is.

A horoszkóp szerint ennek a 4 csillagjegynek csak másodlagos a dolog - ne szépítsük, lusták!

Íme a 4 csilagjegy, aki egész egyszerűen szexlusta!
  • szex lustaság horoszkóp csillagjegy
  • szex lustaság horoszkóp csillagjegy
  • szex lustaság horoszkóp csillagjegy
  • szex lustaság horoszkóp csillagjegy

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra