Vett egy görögdinnyét az Aldiban a nő: amikor felvágta, nem hitt a szemének - Videó

A háromgyermekes anyuka a heti bevásárlásán volt épp, amiko rmeglátta a méretes dinnyét. Nagyon megörült neki - míg haza nem vitte.

Frances azonnal a kosarába tette a gyümölcsöt, és haza is indult vele. Ahogy hazaért, szinte lendületből vette elő a konyhakést, majd megpróbálta felvágni. Ami ezután történt, arra nem volt felkészülve. Szerencsére forgott a kamerája, így az egész világ okulhat a történetéből. "Belevágtam a dinnyébe, és hirtelen rengeteg folyadék folyt ki belőle" - magyarázta, majd megmutatta a léket is. Ebben a pillanatban már tudta, aznap nem lesz dinnyeevés.

@mommakalin Honestly no one can tell me why this happened 😂 it looked like a good watermelon 😂 #aldifinds #aldiproduce #oops ♬ original sound - Frances

A dinney olyan volt, mintha üres lenne - és ez sok netezőnek hatalmas örömforrás lett. Voltak, akik azt is tudni vélték, mi történhetett. "Túlérett... néhány nap és felrobbant volna" - írta egyikük. Egy másik: "Valami ilyesmi történik, amikor baktériumok jutnak be a gyümölcsbe a héjon lévő apró lyukon keresztül, és serkentik az erjedési folyamatot. Nekem tavaly volt egy ilyenem. Beledöftem a késemet, és felrobbant".

Ha így nézzük, még szerencséje is volt az anyukának.

Címlapfotó: TikTok/mommakalin 

24 óra