Minden nap behúzza ugyanabba a boltba a gazdáját ez a kutya: hogy miért, azon nevet az egész világ - Videó

Szemtelenség a négyzeten: néhány hónapja az egész világot lenyűgözi a pofátlan eb. De a gazdája nem tud ellenállni neki.

A mancsa köré tekerte a gazdáját egy kutya, aki a Tik-Tok sztárja lett egy videónak köszönhetően. Julie Watson a közösségi odalára posztolt egy videót, amiben megmutatta, Doris mire veszi rá minden nap - a felvtelt máris több mint kétmillióan látták. A felvételen jól látszik: a kutya türelmesen vár egy üzlet pénztáránál, hiszen tudja, hogy aznap (is) sikerrel járt. Az eladó máris szekkenli az árut, ezt követően pedig azt látjuk, a kutya büszkén viszi haza az újabb szerzeményét.

Doris ugyanis minden nap berángatja a gazdáját a boltba, hogy vegyen neki játékot.

@days_with_doris Doris knows what she wants #dog #dogsoftiktok #dogs #funnydog #funnydogsoftiktok #doggo ♬ original sound - Doris Rose

"A kutyám elvonszol a szupermarketbe a sétáink során, és minden alkalommal ugyanazt a játékot választja" - írja a videója alatt a nő. Majd meg is mutatja a felvétel végén, otthon hegyekben állnak már a színes műanyag kutyajátékok. Több százezer like van máris a videó alatt, és nevetős-sírós fejek ezrei is. 

Címlapfotó: Instagram/julieeewatson

24 óra