Aggódik a gyermekei jövőjéért a Csillag születik nyertese - A tartalékaiból élt

Kétgyermekes apuka, aki 14 éve él az éneklésből, így a koronavírus-járvány az ő megélhetését is megtépázta. Tabáni István a Naphire.hu-nak árulta el, aggódik a jövöjéért, ugyanakkor hisz abban, képes megújulni. Ráadásul szerinte vele kapcsolatban van egy bizonyos sztereotípia, ami miatt nem hívják tévéműsorokba.

“Van egy olyan sztereotípia velem kapcsolatosan, amit gondolom láttak a műsorban rólam, hogy én visszahúzódó meg félénk vagyok. De szerintem ezt összekeverik azzal, hogy valaki alázatos. Én nem feltétlenül akarok mindenáron kitűnni mindenféle hülyeséggel, balhékkal. Ez így szokatlan, mint ahogy az is, hogy magvas gondolatokat osztok meg a Facebookon. Szerintem nem ezt várnák tőlem, és ezért nem is gondolkoznak abban a tévés szerkesztők, hogy engem elhívjanak ilyen jellegű műsorokba” - a Csillag születik nyertes Tabáni István gondolatai ezek, aki a Naphire.hu-nak adott interjújában azt is elmondta, a tartalékaiból élt kétgyermekes családjával a koronavírus alatt.

“Én is meg voltam lőve. Nem volt fellépésem. Utána meg volt egy szünet, aztán meg jött ez a háború. Amiatt is rosszul ment a szekér. De hát ugye nem kezdtem el, pedig lehetett volna mire nyavalyogni. Mint sokan a celebvilágban: sírok egyet-kettőt a Facebookon és rögtön a segítségemre rohannak, meg sajnáltatják magukat és próbálja a szakma megmenteni őket. Én is hányszor sírhattam volna másnak a vállán, vagy a közösségi médiában, de nem tettem" - magyarázta, és azt is elárulta: az elmúlt hónapokban ő is sokat gondolkozott, másodállást vállal, vagy akár pályát módosít. 

S hogy mit hoz a jövő? Nem tudja. "Már nem csak magam miatt aggódok, hanem a gyermekeim jövőjéért is. Hogy meg tudom-e adni nekik azokat a dolgokat, amiket minden szülő próbál, és szeretném, hogy ne szenvedjenek hiányt semmiből" - így Tabáni a lapnak, aki hisz benne, meg tud újulni és úgy is sikereket elérni majd a jövőben.

Címlapfotó: Facebook/tabani.istvan.5

24 óra