Bicskanyitogató, miért vált el a halálos beteg férjétől a nő - 22 évesen ment hozzá

Beadta a válókeresetet a halálos beteg férje miatt egy amerikai nő. Szerinte ugyanis minden körülötte forgott és önsajnálatban élte az életét.

Megdöbbentő interjút adott a New York Postnak a 40 éves Yana Fry. A nő 22 évesen ment hozzá álmai férfijához, aki akkor már 37 éves volt. Még ma is szívesen emlékszik vissza arra, hogy mennyire szerették egymást akkor. Családot szerettek volna alapítani és együtt megöregedni. Aztán jött a rák, és az álmuk hamar véget ért. Nem sokkal az álomesküvőjük után az orvosok rosszindulatú heredaganatot diagnosztizáltak Yana férjénél. "Hogyan tervezheted meg a jövődet friss házasként, amikor egy olyan dologgal kell megbirkóznod, mint a rák?" - tette fel a kérdését a nő.

Fotó: Facebook/Yana Fry - Timeless Teachings

Férje kezelését szinte azonnal megkezdték, a betegség ugyanis előrehaladott állapotban volt. "Különböző orvosokhoz jártunk. Egyik sem tudott segíteni" - panaszkodott tovább a lapnak, aki elmondása szerint bízott a legjobbakban, de öt év után elvesztette a reményt. "A kapcsolatunk dinamikája megváltozott" - jegyeztei meg, ujjal mutogatva a volt férjére: "A fő hangsúlyt egyre inkább magára helyezte". Hozzátette: volt férje azok közé "emberek közé tartozott, akik önsajnálatban fetrengenek". Szerinte ez "idegesítő volt".

Így beadta a válókeresetet. A története azonban itt nem ért véget...

Lapozz a folytatásért!

24 óra