Gyönyörű nő volt, az agyonoperált teste 95%-át ma már tetkók borítják - Fotók

24 éves a pasija, állítása szerint az egész országban neki van a legtöbb tetoválása,és azt sem titkolja, plasztikai sebésznél is többször járt. Nem csoda, hogy céltábla.

Egy barna hajú, mosolygós lány volt, majd nő lett belőle, azóta azonban elrepült pár év, és történt ez-az Becky életében. A brit édesanya többször járt plasztikai sebésznél, szépészeti beavatkozásokon, rendbeszedette a mosolyát is, és - ami nem elhanyagolható - gyakorlatilag tetőtől-talpig televarratta magát. Most mégis a múltjából szedett elő képeket, hogy felvegye a kesztyűt a trollokkal szemben, akik rendre bekósolják őt az élete és a külseje miatt.

"Minek kell plasztikáztatni?", "Szép fogadi voltak", "Mi bajod volt az orroddal?" - ilyen és ehhez hasonló kérdéseket, számonkérő megjegyzéseket kap ma már nap mint nap, a tetoválásairól nem is beszélve. Becky a régi képeivel szeretné most bizonyítani, hogy igenis, minden, amit tett, indokolt volt. Leszámítva talán a tetoválásokat. A kétéves kislány anyukája állítása szerint ma már 95 %-ban tetovált, ami a testét illeti. 

"Ha valami nem tetszik, változtass rajta" - szögezi le határozottan - bár a régi képein a többségnek jobban tetszik, mint most. A 24 éves pasijának pláne.

FOTÓK tetovált plasztikszörny lett a gyönyörű nőből
  • 95 % tetoválás
  • 95 % tetoválás
  • 95 % tetoválás
  • 95 % tetoválás

Címlapfotó: Instagram/becky_holt_bolt_bolt

24 óra