Meg akarta kérni a barátja kezét a lány Disneylandben: de váratlan dolog történt - Videó

A szüntelenül nevető srác kacagás közben a zsebében kezd el turkálni, majd ő is elővesz egy gyűrűt, és még mindig nevetve ő is térdre ereszkedik.

Úgy tűnik, ők ketten tényleg egymás másik felei, ugyanaz a hirtelen ötletük támadt: a Disney-kastély előtt megpecsételik a szerelmüket, eljegyzik egymást. Az egymás előtt térdelő pár látványa tényleg nem mindennapi. Ez az a pont, amikor már az alkalmi kameraman, a barátnő is csak sikongat és nevet. A pár pedig belefeledkezve abba, mit is kellene tenniük, térden állva nyeli a könnyeit a jókedvtől. Hosszú másodpercek telnek el, mire a gyűrűk az ujjaikra kerülnek, de a srác még a közös fotózás alatt is zokog a nevetéstől.

Nem érdemtelenül járt ez a 20 millió megtekintés, de a közel 3 millió like-sem.

@herecomemac what can i say? we share one brain cell 😂 now we share more! (and have a partner reveal! he's a fairly private person, which is why he hasn't popped up in my tiktoks yet. I can no longer call him my boyfriend 🥰) huge shoutout to @Generic Millennial NPC and @littlestinkah for filming ❤️ #justengaged #proposal #proposalvideo #waltdisneyworld #magickingdompark ♬ original sound - mac (they/them)

Címlapfotó: TikTok/herecomemac

24 óra