Bréking! Felfüggesztették a drogos magyar énekesnő büntetőügyét - pártfogót rendeltek ki mellé

Egy évre felfüggesztették az eljárást a drogos magyar énekesnő ügyében - tudta meg a Naphire.hu. Pártfogót rendeltek ki mellé, megúszhatja a büntetést.

Úgy tűnik, tényleg megúszhatja a büntetést a drogos magyar énekesnő - a Naphire.hu információi szerint ugyanis az ügyészség a vele szemben kábítószer birtoklása miatt indult eljárást felfüggesztette. “Az elkülönített ügyben a gyanúsított a kábítószer birtoklás vétségének elkövetését beismerte és vállalta az ún. „elterelésen” való részvételt, vagyis úgy nyilatkozott, hogy részt kíván venni kábítószer-használatot kezelő ellátáson, vagy megelőző-felvilágosító szolgáltatáson” - közölte a Naphire.hu-val Dr. Bagoly Bettina, a fővárosi főügyészség szóvivője.

A szóvívő tájékoztatása szerint a "Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség erre tekintettel - a törvény kötelező rendelkezése alapján - gyanúsított vonatkozásában 1 évre feltételesen felfüggesztette az eljárást, egyúttal elrendelte a pártfogó felügyeletét”. A Naphire.hu információi szerint ezen időtartam alatt az énekesnőnek legalább 6 hónapig tartó folyamatos, kábítószer-használatot kezelő ellátáson vagy megelőző-felvilágosító szolgálatáson kell részt vennie. Ha ennek eleget tesz, megszűnik a büntethetősége.

“A többi négy gyanúsítottal szemben a nyomozás folyamatban van, közülük egy személy van letartóztatásban, amelyek jelenlegi határideje június 11. napja, ezért a kerületi ügyészség indítványt tett a letartóztatás meghosszabbítására” - közölte az ügyészség.

Emlékezetes: tavaly október 27-én mentőket és rendőröket riasztottak egy XIII. kerületi lakáshoz, ahonnan sajtóhírek szerint egy nőt kábultan, a karján vágásokkal vittek kórházba. Az is kiderült, egy fiatal és ismert énekesnőről van szó - bár az eljárás során hivatalosan soha nem nevezte meg őt senki. 

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

24 óra