Tompa zajokat hallott a család a kazánba vezető csőből, a férfiak azonnal hozták a flexct - Videó

Furcsa hangok szűrődtek ki egy használaton kívüli kazán csőrendszeréből, amit benne találtak, arra senki nem számított.

Halk, nyüszítésszerű hangot hallott a család május végén az otthonukban lévő, egyébként már régóta nem használt kandalló mögötti csövek irányából a CBS híre szerint. Mint ahogyan az az amerikai Kass Whisler TikTok-vidóján is jól látszik, a férje, John és a fia, Nate azonnal munkába lendült, hogy kiderüljön, mi az oka. Előbb a falat kellett áttörniük, majd fogókkal és egy flexszel estek neki a csőnek. A legnagyobb meglepetésükre nem akárki lapult a vezetékben.

@phillyfoodgirl I can’t even believe the #catdistributionsystem finally picked us 🥺🥺🥺😭😭😭 #rescue #thechosenone #mommom #mom #mommy #catdistribution #catsoftiktok #kittensoftiktok #kittens #twins #update ♬ original sound - phillyfoodgirl

Ami azóta kiderült, a család már május végén is látott több kóbor cicát az otthonuk közelében, feltehetően az apró állatokat a kíváncsiság hajtotta az épület közelébe. Hogy hogy került a csövekbe az állat, egyelőre rejtély, de nagy valószínűséggel egyedül nem tudott volna kiszabadulni onnan. De most duplán szerencsés, mert  a család be is fogadta őt.

Címlapfotó: TikTok/phillyfoodgirl

24 óra