Amikor meglátta a gazdi, ki mellett ül a kutyája, azonnal fényképet készített róla - Videó

Három mopsz büszke tulajdonosa a Georgia államban élő gazdi, a Maggie nevű kutyája azonban igazán különleges. És a barátja is.

Kamerin Bazemore egyik kutyája különös szokás rabja lett az elmúlt hetekben, mert hiába élhet két fajtatársával együtt a legnagyobb szeretetben és békében, ő egy új barátot választott magénak. Amikor a gazdi néhány hete kiszúrta, hogy Maggie ismét a lelki társával ejtőzik órák óta, azonnal felkapta a telefonját, hogy végre megörökítse ezt. Videóján jól látható, szép lassan, hátulról közelítette meg a kutyusát, majd jól érthetően meg is kérdezte őt: "Mit csinálsz? A haveroddal lógsz?".

A felvételét máris több mint 2,1 millióan látták és hatalmas siker a Tik-Tok-on!

@the_squish_biscuit This dog 😆#pug #fyp #pugsoftiktok #foryourpage #dogsoftiktok #dogsfunny #funny #foryou ♬ Funny Song - Cavendish Music

A Newsweeknek nyilatkozva a kutyatulajdonos kifejtette, hogy azért tette közzé a videót, mert "viccesnek találta, és azt akarta, hogy mások is lássák, milyen vicces". Az is kiderült, hogy a kis mopsz gyakorlatilag azóta barátkozik a szoborral, amióta azt hazavitték. Így ma már nem csak enni, játszani, tévézni és a lábait rágcsálni szereti, hanem együtt lógni a haverjával is.

Címlapfotó: TikTok/the_squish_biscuit

24 óra