Tökéletes lánykérésnek tűnt egy Beyoncé-koncert, de többszörös katasztrófa lett belőle - Videó

Harvey Kindlon az egyike volt azoknak, aki szemtanúja volt az eseményeknek. Felvette, kiposztolta és világhírűvé tette a párt. 

Miután a srác hirtelen térdre ereszkedett, a szerelme első ránézésre mintha elborzadt volna. Sőt, mintha többen is így tettek volna körülötte: sokaknak leesett az álla. A fiú ráadásul azzal sem számolt, hogy élete nője gyakorlatilag papírpoharakkal a kezében kénytelen szembesülni az ajánlattal. Ennek ellenére a srác megpróbálja ráhúzni a gyűrűt, anélkül, hogy igazán hallanánk, válaszolt-e egyáltalán a lány.

A történet itt kezd egyre kínosabb lenni...

A gyűrű hirtelen leesik és eltűnik. Előbb a srác, majd már mindketten vadul keresni kezdik. Végül odalép valaki, aki előbb találta meg és kisegíti őket. A fiú újra szerencsét próbál, de a többiek állítják le: mialatt a srác megpróbálja a lány gyűrűsujjára húzni az ékszert, figyelmeztetik, a bal kézre kellene mindezt. A gyűrű ráadásul beakad, így a "majdnem menyasszony" segíti ki a szerelmét: felhúzza magának. 

Végül látszólag megkönnyebbülve ölelik át egymást! Azóta meg rajtuk röhög a fél világ...

@harveykindlon they were cute tho #beyonce #renaissance #tour #music #london #beyoncetour ♬ original sound - Harvey Kindlon

Címlapfotó: TikTok/harveykindlon

24 óra