Halálos beteg unokaöccsének adományozta a máját a modell, ami ezután történt a testével, mindent megváltoztatott - Fotók

Fiatal volt, gyönyörű modell és kellően magabiztos: a 26 éves lány élete azonban a feje tetejére állt, miután meghozta a döntését.

Az énekesnő már három éve Ausztráliában élt, amikor bátyja 2016-ban felvette vele a kapcsolatot. Az újdonsült apának rossz híreket kellett közölnie. Fiánál, Oscarnál röviddel születése után ugyanis súlyos májkárosodást diagnosztizáltak. Az orvosok azonban megtiltották neki és feleségének, hogy ők legyenek a fiú donorjai. Sophie Hughes nem habozott sokáig, felajánlotta a segítségét, de a bátyja családja hallani sem akart róla.

Aztán a kisfiú állapota drasztikusan romlani kezdett. Hirtelen sürgetni keztde őket az idő és be kellett látniuk, nincs más választásuk, mint elfogadni Sophei segítségét. A lány nem sokkal később repülőre szállt, hogy Ausztráliából az Egyesült Királyságba utazzon. "Jó jelölt voltam, mert nem volt zsírmájam" - mondta a donor a Manchester Evening Newsnak a héten. Aztán azt is elárulta, a problémák a bevaatkozás után kezdődtek.

Megdöbbentő képek: így megváltozott a modell a műtét óta!
  • máj donor baba
  • máj donor baba
  • máj donor baba
  • máj donor baba

Címlapfotó: Instagram/sophwithlove

24 óra