Túl szexi Erika ruhája: a kórházi ápolónak nekiestek a trollok - Fotók

Illetlen egy ápolónőnek ilyen ruhában dolgoznia - vélik sokan, akik a Tik-Tok-on hangot is adtak ennek a 22 éves Erika posztjai alatt.

Egyelőre az egyetemen tanul és mellette dolgozik egy klinikán is. Ehhez természetesen a kórházi uniformis is dukál, Erika pedig nagyon büszke arra, hogy felelősségteljes helyen felelősségteljes munkát végezhet. Ezt ráadásul elég gyakran meg is mutatja a közösségi oldalán, ahol éppen emiatt kellene most magyarázkodnia. Tény: a 22 éves lányt nem mindennapi alakkal áldotta meg az élet, és ez az ápolónők kék ruhájában is kellően kidomborodik. Ez a neten elég is ahhoz, hogy céltáblává váljon valaki.

via GIPHY

Hogy a ruha szűk, vagy Erika idomai a felelősek - nézőpont kérdése. Az ezzel kapcsolatos videója máris a legnépszerűbb klipje lett. A lány ugyanis szembesült a kritikákkal és reagált is rájuk. "Akadnak embernek, akiknek problémája van a testemmel" - írta a fiatal nő a videója alá. "Csak hogy elmagyarázzam, 1,57 méter magas vagyok, és 48,5 kilogrammot nyomok, tehát alacsony és kicsi vagyok" - folytatja a sorait, majd egy méretes poénnal üti le az egészet.

De ne szaladjunk ennyire előre - lássuk előbb a képeket!

Fotók: a 22 éves ápolónő szexszimbólum lett - igaz, sokan ekézik a neten!
  • Erika ápolónő
  • Erika ápolónő
  • Erika ápolónő
  • Erika ápolónő

Címlapfotó: TikTok/_erikamdiaz

24 óra