Bicskanyitogató videó: nem talált helyet a szőke lány a villamoson, döbbenet, hová ült

A belgrádi villamoson történteket kamera rögzítette, futótűzként terjed a neten.

A klipet a moj_beo_grad_ nevű Instagram-oldalon jelent meg a héten a videó, aminek már nem csak Szerbiában van nagy visszhangja. "A 13-as vonal ma 16.47 körül Novi Belgrádban" - áll a videó alatt a tényszerű leírás, azaz a felvétel készítője és feltöltője nem sokat bíbelődött a történet elmesélésével, hiszen azt úgyis látja majd mindenki. S hogy mit? Nos, a egy fiatal nőnek nagyon féjt a lába a magassarkúban, s mivel nem volt hely és más választása, egy idősebb nő ölébe ült.

Sőt, a két nő között folyamatos incidens alakult ki emiatt!

A gátlástalan szőke lány ráadásul úgy sértegeti az idősebb nőt, hogy végig az ölében ül. "Hagyj békén, nem nyúlok hozzád, te ne nyúlj hozzám. Nincs erőm felállni, és nem érzem jól magam, úgyhogy hagyj békén, és ne csinálj jelenetet" - mondja a nőnek, aki később arra kéri őt, álljon fel, mert megrúgta. De hiába. "Nincs erőm felállni, nem érzem jól magam" - mondja újra.

A kínos helyzetet végül egy másik utas oldotta meg, aki felállt. Így a szőke is, hogy átüljön az üres helyre. A videó alatt valóságos kommentháború zajlik.

Címlapfotó: Instagram/moj_beo_grad

24 óra