Alig 47 évesen hunyt el a népszerű blogger anyuka - Tízezrek gyászolják

Életének 48. évében kedden váratlanul ehunyt a népszerű blogger - halálának oka egyelőre rejtély.

Csütörtökön a rokonai osztották meg a szomorú hírt: elhunyt Heather Armstrong. "Életem szerelme. 1975. július 19. - 2023. május 9. Egy óceán kell ahhoz, hogy ne törjön össze. Tartsd közel a szeretteidet és szeress mindenkit" - közölte érezhetően összetörten Heather párja, Pete Ashdown. A New York Tie arról ír: a halál okát egyelőre nem sikerült tisztázni. Sajtóhírek szerint a 47 éves nőnek alkoholproblémái voltak, és visszatérő depresszióban szenvedett.

A szőke és mindig vidám nyuka az Instagramon "dooce" néven volt ismert, közel 60 ezren követték.

Az anyuka a rajongóinak méky betekintést engedett az életükbe, nyíltan mutatta meg a mindennapjaikat, sőt, azt is, mi mindenen megy keresztül egy anyuka, milyen lelki nehézségekkel kell szembenéznie. A gyermeknevelési tippektől kezdve a családi bulikig bátran mutatta meg a valóságot és okakat isnpirált ezzel. Sokan az "anyabloggerek királynőjeként" beszéltek róla ezért.  üdvözölték. Utolsó posztja több mint 20 ezer like-ot kapott, a rajongóin kívül hírességek is részvétüket nyílvánították.

"Nyugodj békében Heather. Köszönjük mindazt a pozitív hatást, amit a világra gyakoroltál" - írta Sarah Tyau, divattervező és blogger. Az ismert tévés séf, Ree Drummond pedig ezt írta: "Megszakadt a szívem".

Címapfotó: Instagram/dooce

influenszer