Döbbenetes felvétel: megjelent a Kaszás Károly király koronázásán - Videó

Károlyt királlyá koronázták, a ceremónia egyik felvételén azonban megdöbbentő dolgot szúrtak ki az internetezők: az esmeényen megjelent a Kaszás.

Szombaton Londonban hivatalosan is király lett III. Károly, az eseményt százmilliók követték világszerte élőben. Azóta is folyamatosan érkeznek a hírek és képek a hétvége történéseiről, köztük most az a meglepő hír is, amiről az interneten ma már milliók beszélgetnek. A koronázási ceremónia egyik pillanatában ugyanis egy rejtélyes alak tűnt fel a Westminster-apátságban, az internetezők szerint pedig csak és kizárólag a Ksazás, a hírhedt Grim Keaper lehetett.

A róla készült videó most sorra bukkan fel a közösségi oldalakon: 

Amióta megjelentek a felvételek, sorra készülnek a kópiák és tűnnek fel a közösségi oldalakon. Hogy kiért érkezett a Kaszás, hogy átsegítse a túlvilágra? Egyelőre rejtély. De akadnak olyanok, akik szerint ez csak egy figyelmeztetés. Hogy mire? Gyanítjuk, a jövőben kerül majd elő a téma újra, ha esetleg történik valami. Bár sokak szerint Károly előrehaladott korára utalhatott a hívatlan vendég jelenléte...

Mindesenetre hátborzongató pillanatokat okozott alig 2 másodperc alatt.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra