Bűzt érzett a férfi a hotelszobájában: néhány órával később borzalmas felfedezést tettek

Miután a férfi átköltözött a másik szobába, a személyzet minden követ megmozgatott, hogy kideüljön, miért van benne büdös. Végül az ágy alatt egy hullát találtak.

A BBC híre szerint a megdöbbent turista másnap elhagyta a várost. Ezt követően azonban a férfi nyilvánosan tette közzé az értékelését a szállodáról, és le is írta a történetét. A bejegyzés jó ideig senkit nem zavart, aztán valaki kiszúrta, kifotózta és kitette a netre. A hír körbejárta a világot és a szálloda vezetőségéhez is eljutott, reagáltak is.

Címlapfotó: 123rf.com

A hotel hevesen tagadta az egészet és azt állították, hogy férfi csak kitalálta az egészet. Ezt követően egy másik oldalon tette közzé a bizonyítékait a férfi, az összes számláját, a foglalását és mindent, amivel arra utalt, tényleg ott járt. "Nagyon félek, és még mindig nem tudok aludni" - mondta egy kínai lapnak, majd azt is elmondta, egy ideig azt hitte, egy pékség, a fűtés, esetleg a lába miatt van büdös.

Sőt, azt állítja, éjszaka még fel is keltették, és visszavitték a szobába, ahol a holttest feküdt, hiszen a rendőrök őt is kihallgatták. Sőt, DNS-mintát is vettek tőle.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra