Egyedi tortát rendelt kisfia születésnapjára az anya: amit kapott, attól felment a pumpa benne - Videó

Kisfia második születésnapjára rendelt egy egyedi tortát az anyuka, amit azonban kapott, az alaposan felbosszantotta. A videója hatalmas visszhangot vált ki.

"Magyarázat nélkül: a Costco nem díszítette fel a fiam születésnapi tortáját, így este 9-kor, a bulija előtti este kellett megtennem" - írta a nő a Tik-Tok-ra posztolt videója alatt. A felvételen természetesen egy díszítés nélküli torta látható. Az anyuka gyanúja szerint az is lehet, azért nem kapott végül díszeket, mert a híres mese, a Szezám utca feliratot szerette volna, és lehet, hogy ez jogi okokból nem volt kivitelezhető. Szerencsére a baki még az üzletben kiderült, így a személyzet adott neki ajándékba néhány tortafestlket. "Az ottani személy adott nekem néhány színt, hogy vigyem haza, és az üzletvezető öt dollár (körülbelül 1800 forint - A szerk.) kedvezményt ajánlott fel a kellemetlenségekért" - így a nő. Végül ezt azonban nem kapta meg.

@katelanterman #Costcofail Without explanation, Costco didnt decorate my son’s birthday cake so I had to do it at 9pm the night before his party. #nailedit BUT SERIOUSLY, you thought leaving it blank was a good idea??? Do the best you can offer and thats my problem after, but them leaving it blank was a horribly petty plan. I normally LOVE Costco, we still spent bought all of our party food there tonight because that was my plan and I didnt need the added stress of changing plans over this. I’ll still shop there, but i will NEVER order a custom cake again #cakefail ♬ original sound - Katelynn Ross

"Engem leginkább az zavar, hogy nem csinálták meg a legszükségesebb dolgokat - legalább a "Boldog születésnapot", a "Teddy"-t és a színeket a szegélyhez. Ehelyett csak fehéren és üresen hagyták" - magyarázta a nő, a véleményével pedig rengetegen osztoznak.

Címlapfotó: TikTok/katelanterman

24 óra