Ezért utasította el a közös fotót dédunokájával, Lilibet-tel Erzsébet királynő?

Hihetetlen hír tartja lázban a viágot: Erzsébet királynő állítólag határozottan visszautasította a közös fotót dédunokájával, amikor találkoztak. Kiszivárgott, miért.

Sosem készült közös fotó Erzsébet királynőről és dédunokájáról Harry és Meghan gyermekéről, Lilibet Diana-ról. A 96 éves korában elhunyt Erzsébet-et 2022 júniusában ünnepelte a világ, akkor 70 éve volt a trónon. Ez volt az az alkalom, amikor Harry és Meghan is hazautazott a szigetországba, és a királynő személyesen is megismerhette az unokáját. Harryék a két gyemekükkel érkeztek aza, de sem Archie-ról, sem Lilibetről nem készült hivatalos kép.

Most pedig az is kiderült: Erzsébet nem engedte, hogy az 1 éves Lilibet-tel közös kép készüljn róluk. Pedig akkor látta először - és utoljára.

Sajtóértesülések szerint a házaspár megkérdezte, hogy hozhat-e egy fotóst, hogy közös képet készíthessen a két Lilibetről, hiszen Erzsébet királynő beceneve is ez volt. Ő azonban határozottan kijelentette: "szó sem lehet róla!". De nem a harag miatt tette, állítólag az egészségügyi állapota volt a valós oka. Erzsébetnek ugyanis vérben volt a szeme és nem akart így képeken szerepelni.

"Erre azután került sor, hogy a tanácsadók félelmüknek adtak hangot, hogy a privát találkozó nyilvánosságra hozatala veszélyes precedenst teremthet, nem utolsósorban akkor, ha a fotók kiszivárognak az amerikai tévécsatornákhoz vagy a Netflixhez, amellyel a párnak több millió dolláros szerződése van" - nyilatkozta Camilla Tominey, királyi szakértő.

Pedig Harry herceg állítólag annak idején kifejezte azt a vágyát, hogy szeretné, ha valamikor hivatalos közös fotó készüljön a két Lilibetről - de sajnos erre nem került sor.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra