Meztelen képek kerültek a netre az ukrán Aranyhajról - 32 éve nem vágatta le a haját - Fotók

5 éves kora óta növeszti a haját, ami ma már 208 centiméter. Az ukrán Aranyhaj már a lányainak sem engedi levágatni, most meg a meztelen képeivel került a címlapokra. 

Odesszában született és él Alena, aki ma már keresett modell köszönhetően annak is, hogy megfogadta édesanyja intelmeit. Alig 5 évesen kezdte el növeszteni a haját, hiszen anyja azt mondta neki, a nőknek hosszú haja kell, hogy legyen. Több min 32 éve már, hogy nem nyúlt hozzá fodrász ollóval és a 180 centiméter magas modellnek mára hosszabb a haja, mint ő maga - elmondása szerint 208 centiméter. Nem csoda, hogy az élő Aranyhaj néha a saját hajára is rálép!

Igaz, most a pőre fotói miatt szedik szét a neten...

via GIPHY

A 37 éves nő hetente mos hajat, fél óráig tart a művelet, fésűt nem használ, hogy ne töredezzen és a levegőn szárítja meg. Természetesen mindenféle csodaszerekkel is ápolja, hogy szép és egészséges fürtjei legyenek. És egy ideje már nem csak a modellmunkák, kifutók és fotózások, a rajongók is megtalálják a közösségi oldalakon. Az Instán már közel 160 ezren követik, ő már mind tudják, a nő két lánya sem vágatja már a haját. Ők is hihetetlen látványt nyújtanak, de egyelőre eltörpülnek anyjuk meztelen képei mellett.

Nemrég pikáns képek tucatjai kerültek fel az ukrán Aranyhajról a netre!

FOTÓK: felrobbantják a netet a pőre anyuka képei - Megszereztük őket
  • Ukrán Aranyhaj meztelen képek
  • Ukrán Aranyhaj meztelen képek
  • Ukrán Aranyhaj meztelen képek
  • Ukrán Aranyhaj meztelen képek
  • Ukrán Aranyhaj meztelen képek
  • Ukrán Aranyhaj meztelen képek

Címlapfotó: Instagram/alona__kravchenko

24 óra