Ezt jósolja az új Baba Vanga 2023-ra - Tavaly Erzsébet királynő halálát is előre megmondta- Fotók

Az új Baba Vangaként beszélnek arról a 20 éves lányról, akinek tavaly 12 jóslaat vált valóra, köztük Erzsébet királynő halála is. Hannak elárulta, mi minden történik 2023-ban.

A TWN.hu tavaly augusztus közepén mutatta be azt a lányt, akit a világ akkorra már a több mint 20 éve elhunyt Baba Vanga-hoz hasonlított. Hannah Carroll 28 dolgot jósolt meg 2023-ra, aminek majdnem a fele valóra is vált. Ott volt köztük sajnos Erzsébet királynő halála is, de azt is megmondta előre, Rihanna anya lesz, Harry Style és Beyonce pedig új lemezt ad majd ki. Ugyanakkor azt is tudta, Kim Kardashian és Pete Davidson szakítani fognak. Miután sorra váltak valóra a jóslatok, a lány világhírű lett. Azóta pedig az is kiderült, mi mindent jósol erre az esztendőre.

Januárban szinte a semmiből érkezett a hír: Paris Hilton anya lett. Azóta természetesen kiderült, hogy a hotellánc örökösnő még a családja előtt is titkolta a babavárást, a picit pedig egy béranya hozta a világra. Alig egy bő héttel a születése előtt viszont az új Baba Vanga listáján már ott szerepelt ez a hír, kész tényként. Hannah ugyanis 2023-ra is közzétette a jóslatait, amelyek között szép számmal akadnak baba érkezésekről szóló hírek. De új kapcsolatok is.

Az új Baba Vanga jóslatai felrobbantják most a netet! Íme a teljes lista!

FOTÓK: íme a lány 23 jóslata erre az esztendőre!
  • Új Baba Vanga
  • Új Baba Vanga
  • Új Baba Vanga
  • Új Baba Vanga

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra