Emlékszel még Bikicsunájra? Így néz ki a "legenda" túl az 50-en - Fotó

A Naphire.hu talált rá a Megasztár "legendára", aki a számításaink szerint az ötvenes évei elején járhat.

Korábbi hírek szerint 40 volt, amikor 2010-ben az egész országot megbabonázta a Megasztárban, így idén már 53 éves lehet majd Szarka László. Az ököritófülpösi férfi az Alphaville Big in Japan című dalával vonlt be a történelemkönyvekbe, de vélelenül sem azért, mert annyira jól, vagy rosszul énekelte azt. 

"Sosem tanult angolul, így a dalokat is úgy adta elő, ahogyan azt ő maga értelmezte, fonetikusan. Nem csoda, hogy a férfi Bikicsunájként lett a bulvárlapok címlapsztárja, magazin- és showműsorok szereplője" - írja a lap.

“Olyan másfél-két éve felhagytam az énekléssel, nem igazán lépek fel. Előtte sokat jártam az országot az idegen nyelvű dalaimmal, ám szerettem volna magyar nótákkal, saját számokkal is fellépni. A menedzseremmel egy ideje megszakadt már a kapcsolatom, a végén már nem működött jól a közös munka, egyre kevesebb fellépésem volt és egyre több feszültség volt emiatt köztünk" - mondta 2018-ban a Borsnak, amikor a sztárban sztár leszek! castingján tűnt fel. Akkor derült ki az is: gyári munkásnak állt, és szingli.

A Naphire.hu most a közösségi oldalon bukkant rá Szarka Lászlóra, aki a megkeresésükre egyelőre nem reagált. 

Címlapfotó: Youtube/ScreenShot

24 óra