Évek óta minden nap megáll a macska a lépcső tetején, amit utána tesz, azon pusztul a világ - Videó

Amikor Posey megáll a lépcső tetején, már nem csak a gazdája, az egész világ tudja, mi következik majd. Évek óta mégis mindenki megnézi.

A kanadai Vancouverből származó macska a Tik-Tok aktuális sztárja. Pedig évek óta keményen dolgozik azért, hogy kivívja a világ figyelmét, és látszólag ő és a gazdája is töretlenül hisz abban, hogy az áttörést a szokásától kell várniuk. Posey ugyanis minden nap véghez viszi a mutatványát, gazdája pedig  - túlzés nélkül - szinte minden nap kamerával rögzíti azt. Majd - amikor kedve tartja - kiposztolja a cica oldalára. Úgy tűnik, beérett hosszú évek munkájának a gyümölcse, a nemrég megosztott videót felkapta a net és máris több millió megtekintésnél jár. 

@rolyposey Yes! Tell me how cute I am! 😸😻 #catsoftiktok #cats #rolyposey #amicute ♬ original sound - rolyposey

"Nem én tanítottam neki, ez mind Posey műve" - írta kommentben a gazdi a videó alá, ami sokakat nevettet meg.

A gazdi azt is elmondta, hogy a macskája, ha nem látja a gazdáját, hogy várná a lépcső alján, akkor hangoskodni kezd. A szakértők szerint azonban ez normális: a macskák ugyanis szokatlan viselkedési normákat is kialakíthatnak maguknak. Így az sem véletlen, ha gyakran borítanak fel tárgyakat. Ilyenkor egyszerűen unatkoznak, vagy fel akarják hívni magukra a figyelmet.

Nos, Posey-nak azzal sikerül hat éve rendszeresen, hogy legurul a lépcsőn.

@rolyposey I’m just thinking about it… #rolyposey #catsoftiktok #cats ♬ original sound - Makayla

Címlapfotó: TikTok/rolyposey

24 óra