Hagyta Eva, hogy a kóbor cica a kocsijában aludjon, reggel azonban nagy meglepetés fogadta - Videó

A vírusos slágerré lett videón az látszik, ahogy Eva épp az autójához sétál, majd "beles",otthon van-e a lakója. De amit lát, arra ő sem számított.

Amint a nő bepillant a vezető ülésre, azonnal kiszúrja a cicát, aki rengeteg kiscicával a teste körül pihen éppen. A kóbor cica az éj leple alatt ugyanis hat utódnak adott életet. "Aznap reggel nem köszönt közvetlenül, ezért gondoltam, hogy biztosan szült. Csak arra nem számítottam, hogy a dzsipemben teszi" - írta a kliphez a Eva a felvételhez, aki a jelek szerint tisztában lehetett azzal, hogy az állat vemhes.

@harryandthehippychick This sweet girl finally gave birth! I think shes a stray not sure but i have been feeding her. She didnt greet me this morning so I had a feeling she gave birth. I didnt expect it to be i side my Jeep 😂. #kittens #catsoftiktok #birth #fyp ♬ original sound - Eva Fox

Azóta is rendszeresen oszt meg videókat a cicákról, így mindenki tisztában van vele, az anya és kölykei is jól vannak. Ráadásul a hat közül kettő úgynevezett "szerencsemacska, mivel a bundájuk háromszínű. Eva végül kartonokból és egy kutyaólból épített a családnak egy házat, hogy ne az autójában éljék le az életük első heteit. Négy picinek pedig már gazdát is talált időközben.

Címlapfotó: tiktok/harryandthehippychick

24 óra