Alvajárós videóival lett 27 millió követője ennek a nőnek - Nem bírsz vele! - Videók

Közel 27 millió követője van már, alvajárós videóival letarolja a netet. Egy hotelben meztelenül zárta ki magát a szobájából - álmában.

Kerti partyt tartott a medencéjében, tucatszám hordta a söröket a vendégeknek a Tik-Tok legújabb sztárja. A történet azonban csak a fejében létezett és mindezt álmodta - mindenesetre Celina Myers lelkesen hordta az italokat az udvarra és dobálta a hóba, amit medencének hitt. Ez csak egy a sok megmagyarázhatatlan és pusztító történetből, amelyekről videó is készült a biztonsági kameráknak köszönhetően. És amelyeket a net legújabb sztárja rendszeresen meg is oszt az oldalán.

via GIPHY

A 27 éves kanadai nő a világhírnevet azonban annak a videónak köszönheti, amit szintén az éj leple alatt készített, de már ébredés után. Akkor jött rá, hogy bizony, ő egy hotelben csavargott el, ráadásul meztelenül indult útnak, a szobájából viszont kizárta magát. Mindezt már telefonjával vette fel, és nem lehet nem vele nevetni a történetén, főleg, amikor belátja, így kell lemennie a recepcióra. Celina csatornájára százezrével érkeznek az új rajongók, és várják az újabbnál-újabb kalandjait, amelyektől könny szökik az ember szemébe.

A lány kutyája már megszokta a nagy jövés-menést, szegény azonban furcsán néz az olykor pillangónak öltöző alvajáró gazdira.

Éjszakai galamberegetés, medencés buli a hóban - megpusztulsz a videóin!
  • alvajáró Tik-Tok
  • alvajáró Tik-Tok
  • alvajáró Tik-Tok
  • alvajáró Tik-Tok
  • alvajáró Tik-Tok

Címlapfotó: TikTok/celinaspookyboo

24 óra