Arcplasztikára vitte férjét a nő, aki egy rongybabához ment hozzá - Fotók

Alig egy éve írtuk meg: beleszeretett, majd hozzáment egy rongybabához egy akkor 37 éves nő. Azóta már gyerekük is született, a férj azonban beleöregedett a házasságba. Plasztikai sebészhez vitte a neje.

"Éveken át sírt, mert nem talált magának partnert a táncóráira, az édesanyja pedig mindent megpróbált, hogy a lánya kedvébe járjon. De hiába" - kezdtük a különös románcról szóló cikkünket a tavaly a nyár közepén, amelyből az is kiderült, az anyuka végül egy házilag készített életnagyságú rongybabával lepte meg a lányát.  Azt maga sem sejtette, hogy amikor bemutatja Marcelo-t neki, az egész család élete megváltozik majd. "Amikor anyám először bemutatta nekem Marcelót, beleszerettem. Szerelem volt első látásra" - mondta az akkor 37 éves brazil nő a Metro-nak.

A párnak azóta közös gyereke is született,  a házasság azonban megviseli a férjet.

Meirivone Rocha Moraes élete egy csapásra a feje tetejére állt miután megismerte álmai férfiját. Már az első nap együtt töltötte az éjszakát a rongybabával és azóta sincs ez másképp. "Ő az a férfi, akit mindig is vágytam az életemben" - folytatta a korábbi interjújában, ami világhírűvé tette őket. Az is kiderült, 2021 decemberében már össze is házasodtak, s mivel nem védekeztek, a nő teherbe is esett, majd egy egészséges rongybabának adott életet. "Csináltam egy tesztet és pozitív lett" - mondta akkor. A nőt már közel 55 ezren követik, gykaran mutatja meg a mindennapjaikat, hogyan fürdeti a kisfiukat, vagy épp párja hogyan megy fogorvoshoz. 

Most egy különös sztorival került ismét a címlapokra: férjét plasztikai sebészhez vitte!

MEGDÖBBENTŐ KÉPEK: rongybaba férj, rongybaba gyerek, majd plasztika
  • rongybaba szerelem
  • rongybaba szerelem
  • rongybaba szerelem
  • rongybaba szerelem
  • rongybaba szerelem

Címlapfotó: Instagram/meirivone_santinha

24 óra